Ko


Insåg när vi kom hem att det ligger ett lätt ironiskt skimmer över titta på kor som ser gräs för första gången på en hel vinter och samtidigt själv ha klätt balkongen med konstgräs. Så oerhört besvikna korna hade blivit om det varit balkongen dom sprang ut på. 

Kommentarer
Postat av: svåger

Apropå kor, är det snart dags att släppa min inofficiellt högt uppskattade "ko-film" på youtube?

Vill verkligen tima lanseringen rätt ..

2009-05-09 @ 15:12:30
Postat av: Slidkrans

"Så oerhört besvikna korna hade blivit om det varit balkongen dom sprang ut på."Inte så säker på det. Kor verkar rätt korkade.

2009-05-09 @ 16:25:45
Postat av: H

Du har helt rätt, det är ingen slump att vildkorna sedan länge är utdöda.Svåger - skicka filmen till mig så löser jag det. Den är dynamit.2009-05-09 @ 17:21:46
Postat av: LB

I morse var det ett inslag om ko-bråk-tävling i Schweiz på morgonnyheterna (TV4 naturligtvis! Och den hade ett namn, men det har jag glömt av). I stora drag gick det ut på att två kor stod med hornen mot varandra och båda försökte trycka undan den andra. Ibland var det även någon ko som jagade bort en annan, så som en ko brukar jaga en annan om den så vill. Jag fick dock aldrig någon uppfattning om detta var en del av tävlingen eller inte.Det roligaste med den här sortens "nyhet" är väldigt sällan själva nyheten. Istället är det ofta intervjuerna som bjuder på det större nyhets-/underhållsvärdet. Nästan alltid förekommer svaret "nä, det är ju inget konstigt med det här… osv", när alla som sitter och tittar är rörande överrens om att "jo, det är visst något konstigt med det här". När den glade schweizaren sedan följer upp sitt "nä, det är inget konstigt med det här…" med ett "irländarna har sin cricket, vi har vår ko-bråk-tävling och det här är nog en del av, och säger en del om, vår personlighet i förhållande till människor från Irland och andra länder " är det svårt att inte börja le i sin soffa och bara stillsamt hålla med.Ok, till poängen. Är detta en sport som du följer, svåger? Om inte, så kanske detta kan fungera som ett litet tips.

2009-05-11 @ 14:44:36
Postat av: Anonym

LB, förmågan att bedöma vad som är konstigt är den viktigaste kvalifikationen för att bli en bra undersökande humorist. Du besitter den förmågan, liksom svåger så fort han får upp sin kofilm.

2009-05-11 @ 16:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0