byggvaruhus

Twilight zone har en adress. Några våningar under oss pågår en totalrenovering som skär genom märg och ben. Samtidigt ösregnar det. Vare sig inne eller ute funkar. Kan lösningen vara att åka till ett byggvaruhus och köpa vad som helst till balkongen? Jag chansar på det. 

Kommentarer
Postat av: Jonas Danielsson

Hej kollega!

Du skriver väldigt roligt, och det påminner en (hel) del om Daniel Kellerman (seriehunden Rocky's) bror. Spana in hans bok "Black moon party"!Och så gillar vi Eftersnackavsnittet där det var en fet pytonorm och en perserkatt i studion samtidigt, vi satt som klistrade här i Majorna och väntade med mobiltelefonernas kameror riktade mot skärmen.Kolla min blogg om du pallar, jag var i Köpenhamn igår och fick ont i ryggen, benen, axlarna och huvudet.

www.varldensbastablogg.se/ Jonas

2009-05-08 @ 12:49:49
URL: http://www.varldensbastablogg.se
Postat av: svåger

jag förstår precis din frustration kring borrljud och hammarslag i ens närhet.

Efter 8 år i olika obskyra studentboenden vande man sig till slut vid slagborrmaskinsljud kl.02.30 en vardag. Med den oerhörda omsättningen av boende kändes det snarare som om ett undantag när det var helt tyst från hobbybyggslammer. När man sedan visste att resultatet av allt borrande, skruvande och hamrande antagligen ledde till ett mycket klent resultat (det var ju ändå mest teoretiska akademiker som höll på) kändes det än mer frustrerande...

Kul dock att du kan ge igen i em, när du kommer hem med en hammock i byggsats (kanske?).

2009-05-08 @ 13:03:19
Postat av: Kristofer

Välkommen till första våningen om du vill höra mer...

2009-05-08 @ 13:23:48
Postat av: H

Kristofer, kan du vara inne överhuvudtaget? Jag har funderat på varför det inte har blivit upplopp längre ned i uppgången.

2009-05-08 @ 18:50:34
Postat av: H

Jonas, det ser bra ut. Innehållsmässigt men också när det gäller allt det som bloggverktyget ska tillhandahålla. Jag valde fel tror jag.

2009-05-08 @ 18:52:20
Postat av: Jonas Danielsson

Det bästa är att jag kan mms-a en bild, text, eller video, eller alltihop, direkt in i bloggen.

Det är inte för sent att byta ;-)

2009-05-08 @ 21:02:40
URL: http://varldens-basta-blogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0