Nytt i bloggen: Video

Hur man nu lyckas lägga till det om det går överhuvudtaget. Så länge en länk till "Bra tv 1" och "Bra tv 2", material jag har sammanställt tillsammans med min gode vän Jonas. Ingen av filmerna har visats i tv utan är exklusiva webbproduktioner. Del 1 är dessutom en nostalgitripp eftersom den är inspelad i gamla tv-huset i Göteborg. 

Länkarna ligger under rubriken länkar. 

Kommentarer
Postat av: catarina kruusval

Apropå bad. I måndags passerade jag tre herrar som badade, plaskade, simmade och dök i Stensjön här i Mölndal. En timma senare passerade jag igen och konstaterade att de tre herrarna fortfarande badade lika frejdigt. Är det redan sommar eller är det vår och tio grader i både luften och vattnet?

Det stod ett litet tält på stranden och jag fundarar på om man kan ha en liten knarkarkvart i ett litet tält på en liten strand mitt i villa idyllen?

2009-05-07 @ 14:35:26
Postat av: H

Är du säker på att det inte var svanar, dom kan vara rätt stora ibland? Om det inte var svanar så lyder mitt råd som följer: Undvik dessa badare. Gå en lång omväg om tältet.

2009-05-07 @ 16:54:35
Postat av: C

Igår passerade jag tre + tre badare i Rådasjön. De plaskade och dök och skvätte av hjärtans lust. En liten stund senare passerade jag igen och konstaterade att de fortfarande roade sig lika frejdigt i vattnet. Dock, dessa tre + tre var inte vanliga herrar som de i Stensjön, utan Kanadagäss. Det ÄR alltså vår och gässen sysslade med saker som hör våren till. Det stod inget tält på stranden!

2009-05-08 @ 12:32:49
Postat av: H

Kanadagäss är sköna fåglar, eller dom är vanliga fåglar med ett skönt namn. Apropå namn så kommer det snart ett nytt inlägg om just det... namn.

2009-05-08 @ 18:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0